Loading Events

Bengkel Buat Website Sampai Jadi.

  • This event has passed.

February 24 @ 10:00 am - 6:00 pm

RM180

Bengkel ini khas untuk mereka yang nak belajar macam mana nak buat website dengan betul. Harga pasaran upah sahaja untuk buat simple website sahaja pun dah cecah RM500. Itu pun website sangat basic. Kebiasaannya, website anda akan di caj bermula dari RM2000!!

Kenapa nak bayar lebih sedangkan anda boleh sahaja belajar dan buat sendiri.

Tak pandai? Tak apa. Kami ajar sampai faham.

Untuk kelas ini, namanya sendiri adalah Bengkel Buat Website Sampai Jadi.

Ini bermaksud dalam sehari ini anda akan belajar cara nak buat website dengan betul.

Kelas akan bermula jam 10 pagi dan pada jam 6 petang anda akan pulang dengan website anda sendiri yang dah siap untuk dipertontonkan kepada orang ramai.

Kelas Ini Untuk Siapa?

Jika anda adalah peniaga yang dah muak di caj dengan harga berlebihan, ikutilah kelas ini. Selain boleh berjimat bagi peniaga baru, jika lain kali anda mahu “hire” website designer, anda tahu setiap nilai yang anda bayar.

Jika anda adalah ibu bapa, anda boleh hantar anak anda untuk menghadiri kelas ini. Mungkin dengan ini, dia akan dapat idea untuk buat sesuatu yang baik dan mana tahu ini boleh jadi satu sumber pendapatannya.

Kelas ini akan dibuat pada :

  • 24 Februari 2019
  • Ahad
  • 10pagi-6pm
  • Lokasi : KPSpace, Seri Kembangan.
  • Keperluan perlu di bawa : LAPTOP

Nota : Kelas tidak termasuk domain dan hosting. Domain dan hosting boleh dibeli awal dan panduan akan di beri kan sebelum masuk ke kelas.

Details

Date:
February 24
Time:
10:00 am - 6:00 pm
Cost:
RM180
Event Categories:
,

Organizers

KPGroup
RinggitMalaysia.Com

Venue

KPSpace
KPSpace, 8-3, Block C, The Atmosphere
Seri Kembangan, Selangor 43300 Malaysia
+ Google Map
Tickets are not available as this event has passed.