Loading Events

Workshop All-Out Online Marketing

  • This event has passed.

May 9 @ 10:00 am - 6:30 pm

RM280

Anda adalah sales person? Buat sales dalam bidang hartanah, insurans, jualan kereta, unit trust mahu pun penapis air? Penat dah tolong tepuk tangan untuk kawan-kawan yang close case? Nak juga close case banyak-banyak?

Benda boleh belajar, kenapa tak pergi!!

Tahukah anda, dengan marketing yang betul anda boleh buat sales yang banyak dan boleh dapat commission yang menggiurkan!

Tahukah anda, tanpa anda perlu pun berdiri 10 jam lama nya di pasaraya dan kena reject beratus kali sehari, anda tetap boleh dapat prospect yang ramai yang mahu kan produk yang anda jual?

 

Workshop All-Out Online Marketing

 

Kami membawakan anda Workshop All-Out Online Marketing.

  • Tarikh 9 May 2019
  • Masa : 10am-6pm
  • Lokasi : The Atmosphere, Seri Kembangan.

Dalam workshop ini akan di kongsikan secara terus dan tanpa selindung tentang cara bagaimana untuk merancang kempen pemasaran online secara integrated.

Dalam kelas ini anda akan belajar tentang:

Part 1

  • Fundamental integrated online marketing.
  • Cara merancang kempen pemasaran berkesan.
  • Cara menyusun market segment (target) supaya iklan kita terus di tuju macam kena santau.
  • Cara menulis CopyWriting Power yang bagi prospek melekat.

Part 2

  • Cara setting Facebook ads dengan cara mudah faham.
  • Branding dalam LinkedIn supaya anda dapat client tanpa perlu keluar modal!
  • Cara setting Google ads supaya brand/nama anda sentiasa keluar bila orang search di Google.

 

Ya betul. Dalam workshop ni anda bukan belajar 1 sahaja. Tapi hingga teknik dan taktik di 3 media berbeza iaitu Facebook, Google dan Linkedin!

Beza Nya Workshop Ini Dengan Yang Lain?

Kami memang mempraktikkan sendiri kaedah ini dan mengajarkan kepada kalangan sales person. Dan ia nya berjaya!

Beza nya adalah industri kita ini lebih kepada jenis servis konsultasi. Ini bermaksud ianya lebih profesional. Dan cara pemasaran bisnes servis juga berbeza dari cara pemasaran produk.

 

Berapa Yuran Kepandaian Untuk Workshop ni?

Kebiasaan kalau kelas-kelas semacam ini di pasaran hingga RIBUAN RINGGIT. Tapi untuk kelas ini kami hanya tawarkan RM280 sahaja.

Fair enough kan? Untuk macam-macam ilmu dan kepandaian, cuma RM280 sahaja!!

Baik lah, jika anda datang bertiga, orang yang ke empat adalah FREE!!

Cuma daftar untuk 3 nama sahaja, dan peserta yang ke-4 boleh maklumkan kami melalui Whatsapp.

Nah, jom tengok apa kata-kata peserta sebelum ni.

testimoni dari En Khairul Syafiq. Perunding Kewangan.

Puan Asilah. Ejen Hartanah

 

Puan Syahirah. Pengusaha Syarikat Renovasi dan Interior Design

En Afiq. Ejen Hartanah. Beliau menggunakan teknik di ajar untuk farming area wangsa maju dan dah menjual berbelas unit dengan satu setting ads sahaja.

 

Macam mana? Nak belajar juga bagaimana mereka boleh dapat kan prospek dengan cara online marketing ni? Jangan risau, semua orang boleh belajar. Kita ajar sampai faham dan ada hasil.

Jangan tunggu lagi. TEMPAT TERHAD!!

 

Details

Date:
May 9
Time:
10:00 am - 6:30 pm
Cost:
RM280
Event Category:

Organizer

KPGroup
Website:
www.kakiproperty.com

Venue

KPSpace
KPSpace, 8-3, Block C, The Atmosphere
Seri Kembangan, Selangor 43300 Malaysia
+ Google Map
Tickets are not available as this event has passed.